Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Łódź
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Łódź
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Łódź, ul. Doktora Seweryna Sterlinga 16/18
Dietetyk: Hanna Kloczkowska
Łódź, ul. Doktora Seweryna Sterlinga 16/18
Dietetyk: Chrystyna Turyk
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 575 439 951

tel. 539 179 756

Zapraszam serdecznie na
konsultację online.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę rozmowy.

tel. 575 439 951

tel. 539 179 756

 Hanna Kloczkowska
Hanna Kloczkowska
 Chrystyna Turyk
Chrystyna Turyk
Ukryj kalendarz
13 Luty

Pstrąg łososiowy, pieczone ziemniaczki i groszek

Składniki na 1 porcję:
 pstrąg łososiowy 120g
 2 duże ziemniaki
 1/3 słoiczka groszku
 1 łyżeczka oleju rzepakowego
 1 łyżeczka masła
 2 plastry cytryny
 przyprawy: sól, pieprz, zioła prowansalskie, czerwona papryka
 sos czosnkowy 2 łyżki(
 


Ziemniaki obrać, pokroić w łódeczki i wyłożyć na papierze do pieczenia. Skropić łyżeczka oleju, posypać solą, pieprzem i wymieszać. Piec ok. 15-20 min. następnie przyprawić jeszcze ziołami i papryką. Na blachę obok ziemniaków wyłożyć rybę, lekko posolić i przyprawić pieprzem oraz ułożyć plastry cytryny. Piec ziemniaki i rybę ok. 15 min. W międzyczasie poddusić groszek na maśle. U mnie masło z dodatkiem ziół i czosnku.

Twój komentarz