Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Łódź
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Łódź
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Łódź, ul. Doktora Seweryna Sterlinga 16/18
Dietetyk: Hanna Kloczkowska
Łódź, ul. Doktora Seweryna Sterlinga 16/18
Dietetyk: Chrystyna Turyk
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 575 439 951

tel. 539 179 756

Zapraszam serdecznie na
konsultację online.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę rozmowy.

tel. 575 439 951

tel. 539 179 756

 Hanna Kloczkowska
Hanna Kloczkowska
 Chrystyna Turyk
Chrystyna Turyk
Ukryj kalendarz
07 Paź

PLACKI Z DYNI

Składniki:
dynia 200 g (porcja)
jogurt naturalny 50 g (1/3 kubka)
mąka pszenna pełnoziarnista 30 g (3 płaskie łyżki)
mąka żytnia 20 g (2 płaskie łyżki)
migdały 15 g (łyżka)
oliwa z oliwek 10 g (łyżka)
przyprawa cynamon 3 g (łyżeczka)
syrop klonowy 10 g (płaska łyżka)

Sposób przygotowania:

Dynię umyć, wydrążyć łyżką środek z nasionami. Pokroić na mniejsze plastry. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym i przykryć pokrywką lub folią aluminiową. Piec w temperaturze 180ºC przez około 60 minut lub dłużej, do miękkości. Upieczoną dynię wystudzić, obrać ze skórki i zmiksować blenderem lub malakserem do otrzymania puree. Do puree dodać mąki, cynamon, jogurt naturalny i smażyć z obu stron na oliwie. Podawać z syropem i migdałami.

Twój komentarz