Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Łódź
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Łódź
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Łódź
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Łódź
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Łódź, ul. Doktora Seweryna Sterlinga 16/18
Dietetyk: Hanna Kloczkowska
Łódź, ul. Doktora Seweryna Sterlinga 16/18
Dietetyk: Chrystyna Turyk
Łódź, ul. Doktora Seweryna Sterlinga 16/18
Dietetyk: mgr Joanna Kubat
Łódź, ul. Doktora Seweryna Sterlinga 16/18
Dietetyk: mgr Izabella Arcabowicz
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 575 439 951

tel. 539 179 756

tel. 737 174 301

tel. 500 659 027

Zapraszam serdecznie na
konsultację online.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę rozmowy.

tel. 575 439 951

tel. 539 179 756

tel. 737 174 301

tel. 500 659 027

 Hanna Kloczkowska
Hanna Kloczkowska
 Chrystyna Turyk
Chrystyna Turyk
mgr Joanna Kubat
mgr Joanna Kubat
mgr Izabella Arcabowicz
mgr Izabella Arcabowicz
Ukryj kalendarz
22 Paź

FRYTKI Z BATATÓW Z KREWETKAMI I DIPEM CZOSNKOWYM

Frytki z batatów:
Batat 220g
Oliwa z oliwek 5g (1 łyżeczka)
Przyprawa tymianek

Przepis:
Bataty dokładnie umyć, osuszyć za pomocą ręcznika papierowego i pokroić na kawałki przypominające kształtem frytki. Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia i przesypać na nią bataty. Polać je oliwą, tymiankiem, solą i pieprzem. Piec w piekarniku nagrzanym do 200°C. przez 15 minut, następnie włączyć funkcję grilla i podpiekać jeszcze przez 5 minut.Dip czosnkowy:
Składniki:
Czosnek 4g (1 ząbek)
Jogurt grecki 50g (2 łyżki)
Rukola 20g (garść)Przepis:
Do małej miseczki przełożyć jogurt, posiekana rukolę i wyciśnięty ząbek czosnku. Wszystko dokładnie wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem.Krewetki:
Składniki:
Czosnek 4g (1 ząbek)
Krewetki 120g
Masło 5g (1 łyżka)
Przyprawa chili 3g (1 łyżeczka)
Rukola 20g (1 garść)
Ser Parmezan 1 plaster (15g)
Przepis:Krewetki rozmrozić w letniej wodzie, w razie potrzeby obrać z pancerzy, oderwać głowy i oczyścić z jelit. Opłukać i osuszyć za pomocą ręcznika papierowego. Na patelni rozgrzać masło, dodać pokrojony w plasterki czosnek, papryczkę chili i podsmażać razem około 1 minuty. Dodać krewetki i smażyć je po jednej minucie z każdej strony. Odstawić z ognia, posypać parmezanem. Krewetki podawać na wcześniej położonej na talerzu rukoli. 

Twój komentarz