Umów wizytęprzez Internet!


Wybierz dogodny termin w poniższym kalendarzu i potwierdź rezerwację.

Wczytywanie kalendarza...

Powrót do kalendarza
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Łódź
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Łódź
Rezerwacja wizyty Rezerwacja wizyty telefonicznej Rezerwacja wizyty wideo Łódź
01 stycznia 0000 godzina 00:00
Łódź, ul. Doktora Seweryna Sterlinga 16/18
Dietetyk: Hanna Kloczkowska
Łódź, ul. Doktora Seweryna Sterlinga 16/18
Dietetyk: Chrystyna Turyk
Łódź, ul. Doktora Seweryna Sterlinga 16/18
Dietetyk: mgr Joanna Kubat
Tutaj wpisz kod który otrzymałeś wiadomością sms.
Wysyłanie

Wysyłanie danych

Zapraszam serdecznie na bezpłatne
konsultacje w moim gabinecie.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę spotkania.

tel. 575 439 951

tel. 539 179 756

tel. 737 174 301

Zapraszam serdecznie na
konsultację online.

W ramach wspólnego spotkania:

  • dokonamy szczegółowej oceny masy i składu ciała
  • przeanalizujemy Twoje potrzeby i wydatki energetyczne
  • ustalimy optymalny zakres badań laboratoryjnych

Proszę o telefon aby umówić konkretną godzinę rozmowy.

tel. 575 439 951

tel. 539 179 756

tel. 737 174 301

 Hanna Kloczkowska
Hanna Kloczkowska
 Chrystyna Turyk
Chrystyna Turyk
mgr Joanna Kubat
mgr Joanna Kubat
Ukryj kalendarz

Co nowego?

Dhal z czarną soczewicą i batatem

Dhal w kuchni indyjskiej jest określeniem na różnego rodzaju strączki lub potrawy z nich przyrządzone. Są to zazwyczaj gęste i aromatyczne zupy z dodatkiem intensywnych przypraw, takich jak kolendra, kminek czy curry.

SERNIK ARBUZOWY NA ZIELONYM SPODZIE

    

Placki z cukinii i marchewki

Cukinia/kabaczek jest odmianą dyni. W Polsce jada się głownie jego owoc, ale jadalny jest również jego kwiat. W 100 g zawiera jedynie 15 kcal, a do tego jest bardzo sycący i bogaty w karotenoidy oraz witaminy z grupy B.

BRZOSKWINIOWY SERNIK NA ZIMNO NA SPODZIE BROWNIE

    Całe ciasto ma 1999 kcal

1 kawałek - 250 kcal (dzieląc na 8 kawałków) 

Tosty francuskie z owocami sezonowymi

Jagody, śliwki, gruszki...warto je wykorzystać do słodkiego śniadania prosto z francuskich uliczek ;)

Sałatka z arbuzem i serem Halloumi z sosem miętowym

Ekspresowa sałatka w śródziemnomorskim stylu z cypryjskim serem Halloumi.

Budyniowe ciasto z truskawkami

Truskawka, którą dzisiaj gościmy na talerzach to efekt skrzyżowania dwóch odmian poziomek - chilijskiej i wirginijskiej. Kochamy je nie tylko za ich smak i aromat, ale również za niską kaloryczność w dużej objętości produktu (32 kcal/100 g).

 

Sezon truskawkowy nalepiej w pełni wykorzystać jedząc świeże owoce, robiąc przetwory oraz zamrażając je na zimę. Proce mrożenia jest najkorzystniejsza formą utrwalania prouktu ...

BORÓWKI 3D :DDDD

1 taki deserek to 127 kcal❤️❤️❤️

Marchewkowe placuszki

Bogactwo karotenoidów w prostych placuszkach marchewkowych. Świetny sposób na przemycenie warzyw w słodkiej odsłonie ;)

KEBAB Z KURCZAKIEM, WARZYWAMI I SOSEM CZOSNKOWYM

        

Szparagi z jajkiem w koszulce i komosą ryżową

Brak pomysłów na szparagi? Spóbuj ich w nowej odsłonie z jajkiem i komosą ryżową ;)

Czekoladowo-orzechowe smoothie bowl

Pyszne i pożywne śniadanie w zaledwie 10 min z czekoladą, bananem i orzechami ;)

Jagodowe smoothie bowl z czekoladą i nasionami

Poranna dawka antyoksydantów, błonnika i kwasów omega! 

PLACUSZKI JOGURTOWE Z WIŚNIAMI

Składniki na 2 porcje:

Jajo - 2 sztuki (100 g)

Jogurt naturalny - 1 kubeczek (200 g)

Jogurt skyr naturalny - 1 kubek (150 g)

Ksylitol - 4 łyżki (40 g)

Mąka jaglana/owsiana/pszenna - pół szklanki (65 g)

Olej rzepakowy - 2 łyżki (20 g) - do smażenia 

Proszek do pieczenia - 1 płaska łyżeczka (4 g)

Wiśnie świeże/mrożene - 1 szklanka (150g)

 

JAJKA FASZEROWANE PASTĄ PIETRUSZKOWĄ

Składniki:

Jaja - 5 sztuk (250 g)

Dojrzałe awokado - 1 duża sztuka (200 g)

Pietruszka, liście - garść (10 g)

Sol, pieprz, ulubione zioła

Rukola/roszponka - do dekoracji, 2 garści (20 g)